Choose language:

CUM FUNCŢIONEAZĂ

Cum funcţionează Probolan 50

Suplimentul pentru creşterea masei musculare Probolan 50 este în categoria steroizilor legali. Acest preparat măreşte producţia naturală de testosteron. Prin urmare, optimizează susceptibilitatea receptorilor musculari pentru a-i intensifica proprietăţile anabolizante.

Testosteronul este cel mai important hormon responsabil de arderea ţesutului adipos, mărirea şi formarea muşchilor. Testele ştiinţifice au dovedit că aceste capsule de Probolan 50 cresc producţia de testosteron într-un mod natural cu până la 400%. Ingredientele constau în 50 mg de Epihydroxetiolan-17-ester într-o singură doză. Siguranţa utilizării acestuia a fost dovedită ştiinţific într-o serie de teste.

Utilizarea Probolan 50

Dozajul preparatului depinde de nivelul de avansare. Primul ciclu ar trebui folosit astfel: săptămâna I – 1 capsula/zi; săptămână II – 2 capsule/zi; săptămâna III – 3 capsule/zi; săptămâna IV – 2 capsule/zi; săptămâna V – 1 capsula/zi.

Trebuie să fie administrat cu multă apă plată. Preparatul este un hormon natural şi din această cauză ar trebui dozat clinic.

Cum să măreşti masa musculară?

Probolan 50 este un supliment de masă eficient ce are proprietăţi anabolice puternice. Acest preparat este foarte apreciat atât de culturiştii profesionişti cât şi de cei amatori. Cu toate acestea, trebuie să îţi aminteşti că baza pentru succes e reprezentată de un antrenament bun pentru acumularea masei musculare, dietă şi suplimente. Acest preparat este un complement grozav pentru aceste elemente. Mulţi începători fac aceleaşi greşeli de antrenament şi apoi se plâng de faptul că suplimentul nu funcţionează.

Verifică eficacitatea lui Probolan 50 şi comandă azi.

REZULTATELE UTILIZARII PROBOLAN 50

Vlad din Băicoi

Am aflat de Probolan 50 când eram în căutare de preparate ce măresc masa musculară. La început aceste anabolizante mi-au dat de bănuit. Cu toate acestea, efectul rapid de la utilizarea Probolan m-a surprins cu adevărat. Imediat după ce au trecut 48 de ore de la prima doză am observat primele efecte. Muşchii mei au crescut vizibil şi am început să mă simt mai puternic ca niciodată. Mulţumită acestui exerciţiu specific şi regulat, corpul meu s-a definit în scurt timp aşa cum mi-am dorit.
MAI MULTE REZULTATE

OPINII RECENTE

O cunoștință de-a mea a folosit acest produs și m-a sfătuit să-l încercați și eu la rândul meu. Am făcut-o și mă bucur chiar foarte mult că i-am urmat sfatul. Este ușor de luat și poate fi transportat fără probleme.
CostelMar 11, 2016
Sunt foarte entuziasmat în privința acestui produs. Ceea ce îmi place cel mai mult este că nu are efecte secundare, pe care le au alte produse. În acest fel, am putea folosi cu ușurință acest produs și nu există aspecte negative în privința acestuia. Pot doar să-l recomand!
Bo93Feb 05, 2016
MAI MULTE OPINII